Algemeen

Vanuit mijn eigen ervaring kan ik het volgende delen.

Harmonie herstel
Ik genees niet; ik help met mijn tools en intuïtie de harmonie te herstellen waardoor je frequentie verhoogd wordt.

Out of the Box gaan
“Als je blijft doen wat je altijd gedaan hebt, blijf je krijgen wat je altijd gekregen hebt” (Albert Einstein)

Authenticiteit
Om terug te komen bij je ware zelf/je authenticiteit, is het belangrijk jezelf op nr 1 te zetten en dat heeft niks met egoïstisch zijn zoals dat vaak ingevuld wordt.
Dit betekent ook dat het een uitdaging is om alles zelf te onderzoeken en niet klakkeloos aannames overneemt of een volger bent of wordt van het een en ander. Het gaat om bewust te worden wat jouw waarheid is en dat voelt als wakker worden.

Creatiekracht
“Alles wat je uit ontspanning doet en voorstelt werkt krachtiger; je creatiekracht kan optimaal in flow komen” (Henk Fransen).
Er is geen weerstand meer die heling in de weg staat.

Kwantumveld
Energetische genezing betekent: gebruik maken van de super krachtige en machtige energie van het kwantumveld om je heen. Zo kan het zelfherstellend vermogen optimaal geactiveerd worden en nieuwe inspiratie binnenstromen.

Vanuit je hart leven
Het is heerlijk om het leven te leven vanuit je hart. Of zoals ik het zelf doe: “Ik luister naar de fluisteringen van het leven”.  Mijn eigen impulsen volgen geeft me vreugde. Het geeft antwoorden op vragen die ik diep van binnen al weet en vergeten was.