Cosmic Healing Touch anno 2020

Ons lichaam is het voertuig, het ruimtepak waarmee we kunnen zijn hier op aarde en waarmee we ons “ding” kunnen doen in ons huidige accessie proces. Bij onze “favoriete” problemen houd het vaak spanning vast als we er door heen zijn gegaan of als we nog ergens middenin zitten. Het vraagt regelmatig om onderhoud zodat het weer fysiek en mentaal kan ontspannen.  Alles wat je vanuit ontspanning voorstelt werkt immers krachtiger: je leven en je creatiekracht kan dan weer optimaal in flow komen.

Cosmic  Healing Touch  anno 2020:   
Door de zachte aanraking met etherische oliën worden lichaam, ziel en bewustzijn in dezelfde trilling gebracht (opgeschoond). Door de helende werking van 8 oliën in combi met energetische healing, kom je in diepere lagen in jezelf.  Dit geeft diepe ontspanning en een gevoel van liefdevol thuiskomen.
Een krachtig DRIE-LUIK Comic Healing Touch:
Met een JA hiervoor worden 3 sessies ingepland met een tussentijd van 7 dagen (of 10). Met iedere sessie “val je door een luik” naar een dieper niveau in jezelf. Deze periode van 3/4 weken is Me Time. Je plaatst jezelf nr 1 en je skipt zoveel mogelijk wat jou niet dient.
Vanuit deze diepere lagen kun je contact maken met je blauwdruk in het quantumveld. Door deze hereniging met je oorsprong kan je voorbij de bemoeienissen van de mind komen en maakt het de weg vrij om vanuit hart en buikgevoel je koers te bepalen voor wat van toepassing is VOOR JOU in het HIER EN NU.
Oftewel: Het geeft een diepe fysieke en mentale stressreductie bij al je transformatie processen.
. Is een grote ondersteuning bij het huidig ascentie proces
 .in tijden van verwarring/onzekerheid
. voor doorbraak/besluitvorming  bij bepaling van je nieuwe koers
. brengt functies van het lichaam in evenwicht (homeostase)
enorme oppepper bij vermoeidheidsklachten en bij wat depressie en burn-out wordt genoemd
. is een boost voor je immuunsysteem
. vermindert ontstekingsreacties in het lichaam
. kan ingezet worden bij hormonaal disbalans (overgang)
De CHT wordt in connectie met elkaars hart gegeven.
Via de wervelkolom, rug, nek, hoofd en voeten worden 8 zuivere intelligente, rijk geurende therapeutisch werkende olien in gemasseerd met een zachte touch. Deze worden snel opgenomen door de vele zenuwbanen die vanuit de wervelkolom en voeten lopen naar alle delen van je lichaam. Ze vinden hun weg naar daar waar je lichaam ondersteuning nodig heeft. Tevens wordt het lymfe systeem opgeschud.
Dit alles gebeurt in buik-lig. Indien hier een beperking op is kan het ook in zij- lig, bijv bij zwangerschap.
Terwijl de olien hun weg vinden draai je je om op je rug en vind de energetische  Healing plaats vanuit de Rigpa, Dharma Shamantic System in combi met polariteit verbindingen (meridianen).
Duur per sessie:   150 minuten 
Meenemen:             handdoek
Uitwisseling:           € 330,-,- ( liefst contant per keer €130,-/ €100,-/ €100,- , inc “intake” gesprek en memory/krachtstokje
(maar via Tikkie kan ook)
 
Advies voor erna:
Ga even wandelen en maak contact met de natuur voordat je in de auto stapt of op de fiets.
Plan geen werk of praat-afspraak voor daarna op de dag van een sessie.  
Douche liefst niet binnen 24 uur. 
Maak in deze periode geen afspraken die jou niet dienen.
Probeer iedere dag in de natuur te zijn.
Zo kan deze sessie optimaal op je in en doorwerken.