Cosmic Healing Touch anno 2020 en anno 2023

Ons lichaam is het voertuig, het ruimtepak waarmee we kunnen zijn hier op aarde en waarmee we ons “ding” kunnen doen in ons huidige transitie proces.

Cosmic  Healing Touch  anno 2020:   
Door de zachte aanraking met etherische oliën wordt het  lichaam cellulair  opgeschoond en in dezelfde trilling gebracht. Door de helende werking van 8 hoog frequente oliën in combi met de afstemming op de  tibetaanse en aboriginal healing energie kom je in diepere lagen in jezelf en in connectie met je Hogere zodat  nieuwe inspiratie/informatie binnen kan komen die je gaat belichamen. 
Een krachtig DRIE-LUIK Comic Healing Touch:
Met een JA hiervoor worden 3 sessies ingepland met een tussentijd van 7 dagen (of 10). Met iedere sessie “val je door een luik” naar een dieper niveau in jezelf. Deze periode van 3/4 weken is Me Time. Je plaatst jezelf nr 1 en je skipt zoveel mogelijk wat jou niet dient.
Vanuit deze diepere lagen kun je contact maken met je blauwdruk in het quantumveld. Door deze hereniging met je oorsprong kan je voorbij de bemoeienissen van de mind komen en maakt het de weg vrij om vanuit hart en buikgevoel je koers te bepalen voor wat van toepassing is VOOR JOU in het HIER EN NU.
Een CHT draagt bij aan:
.  een grote ondersteuning bij het huidig ascentie proces en in tijden van  verwarring/onzekerheid
. doorbraak/besluitvorming  bij bepaling van je nieuwe koers
.  functies van het lichaam in evenwicht brengen
 een enorme oppepper bij vermoeidheidsklachten en bij wat depressie en burn-out wordt genoemd
.  een boost voor je immuunsysteem
. vermindering van  ontstekingsreacties in het lichaam
. het normaliseren van hormonaal disbalans (overgang)
De CHT wordt in connectie met elkaars hart gegeven.
Via de wervelkolom, rug, nek, hoofd en voeten worden 8 zuivere intelligente, rijk geurende therapeutisch werkende olien in gemasseerd met een zachte limuscaat touch. Deze worden snel opgenomen door de vele zenuwbanen die vanuit de wervelkolom en voeten lopen naar alle delen van je lichaam. Ze vinden hun weg naar daar waar je lichaam ondersteuning nodig heeft. Tevens wordt het lymfe systeem opgeschud.
Dit alles gebeurt in buik-lig. Indien hier een beperking op is kan het ook in zij- lig, bijv bij zwangerschap.
Terwijl de olien hun weg vinden draai je je om op je rug en vind de energetische  Healing plaats vanuit de Rigpa, Dharma Shamantic System in combi met polariteit verbindingen (meridianen).
Duur per sessie:   120/140 minuten 
Uitwisseling:           € 380,-,- ( liefst contant per keer €150,-/ €115,-/ €115,- , incl “intake” gesprek en memory/krachtstokje
(maar via Tikkie kan ook)
 
Cosmic Healing Touch anno 2023:  VIER-LUIK
Als een drie-luik met een uitbreiding van een sessie in de natuur bij de Circle of Live in het Mastbos!  We lopen deze cirkel rond, stappen erin, maken contact met het krachtveld van deze plek in het bos en de centrale boom, evalueren je drieluik ervaring en vragen wat je nog nodig hebt voor ondersteuning en laten gebeuren wat zich aandient. Thee en lekkers aanwezig.
Uitwisseling  € 495,-