Tibetaanse energetische sessie

Energetische sessie


De energetische sessie die je van mij ontvangt is een combinatie van helende handelingen vanuit de Rigpa Energetic Healing, Reiki Usui, Dharma Shamantic System (DSS) het Aboriginal Sjamanisme (Bon Sjamanisme) en vanuit de polariteits massage.
Als Conscieus Therapist kan ik je bij issues  eenvoudige krachtige oefeningen meegeven om thuis zelf mee aan de slag te gaan.
Op alle levels tot nu toe heb ik mijn initiaties mogen ontvangen.

Tibetaanse energetische handelingen (Rigpa)
Dit krachtige energiesysteem is ruim 2500 jaar geleden gecreëerd door Tibetaanse monniken, nadat Boeddha als wandelend voorbeeld liet zien dat ieder mens een instrument voor heling kan zijn. En dat de ware meester je eigen hart is.
Het staat los van religie of geloof-systemen. Je hoeft nergens in te geloven en je hoeft geen boeddhist te zijn om het te praktiseren of te ondergaan. Het is universeel en dus voor iedereen.
Trillingsfrequentie De handelingen hebben invloed op de trillingsfrequentie van het individu op lichamelijk, mentaal en energetisch niveau. Wat betekent dit? Iedere cel en orgaan van ons lichaam trilt op een zekere frequentie. Wanneer een orgaan gezond is, is de frequentie van dat orgaan in harmonie met de rest van het lichaam. Wanneer deze frequentie is veranderd, is deze harmonie afwezig en ervaren we ongemakken, stress, pijn en ziekte.

Een energetische behandeling kan ervoor zorgen dat deze trillingsfrequenties terugkeren naar een gezonde hoogte van de natuurlijke staat van welzijn, gezondheid, geluk en liefde. Een lagere en hogere frequentie kunnen namelijk niet naast elkaar bestaan.

Klinkt aardig, maar wat kan dit betekenen in het dagelijks leven?

Meer innerlijke rust en vrijheid ervaren in hoofd en lijf
Vanuit deze rust liefdevolle keuzes voor jezelf te maken
Meer vanuit je hart te leven
Lichamelijke gezondheid en harmonie ervaren
Meer liefde en harmonie met de mensen om je heen ervaren en delen
Innerlijke kracht weer herinneren.
enzovoort!