Over mij

Terugkijkend vanuit een hoger perspectief ben ik tot mn 40e bezig geweest me te bewijzen, te voldoen en vervolgens weer te bevrijden van alle opgelegde progamma’s die in dit leven begon met mn geboorte. Een mondiaal wijds en kleurrijk pakket aan ervaringen heb ik mogen beleven; elke keer weer de twijfel en de kracht en moed hebben om tot een volgende wending te komen. De eigen zinnigheid was altijd wel ergens aanwezig

Kunstenaarschap.   Spiritualiteit kwam op mn pad en bleek ook een concept te zijn. Ik had er een paar depressies voor nodig om tot het besluit te komen het nu echt radicaal anders te gaan doen, los van invloeden van buitenaf. Ik sprong van een hele hoge duikplank de diepte in van het kunstenaarschap. En een nieuw veld opende zich voor me:  het veld van tijdloosheid, inspiratie, creatie en manifestatie. Vanuit het diepste in mij voelend, ging ik vormgeven aan de dualiteit van de 3 dimensionale wereld in en om mij heen. Een intens proces die me terugbracht naar mn authenticiteit.

Bewustzijn verruiming   Mijn bewustzijn opende zich in alle vrijheid en er ontstond een ruimte zonder grenzen waaruit ik mn downloads kreeg. Het heeft geresulteerd in het grote Community Art Project “HEART CONNECTION” welke ik op een dag bij het ontwaken als een opdracht/visioen doorkreeg. Ik heb 7 jaar mensen uit alle lagen van de samenleving dmv draad verbonden met mensen die om de een of andere reden niet meer zichtbaar waren in de openbare samenleving. Als eindvorm heeft dit geresulteerd in 7 grote harten in de regenboogkleuren/ chacra kleuren.

Higher flow.   Door HEART CONNECTION kwam mijn leven in een higher flow door te luisteren naar de fluisteringen in het leven.
Vanaf 2013 kwam ik in Amsterdam in aanraking met de spanjaard Jose Antonio Manchado die een hele oude tibetaanse healing techniek mocht gaan verspreiden in Europa. Deze energetische keys kunnen pas de laatste 25 jaar doorgegeven worden omdat de frequentie van de aarde (zie Schuman resonantie) en dus de mensen, nu voldoende aan het ophogen is om ermee te kunnen werken. Ik heb alle levels doorlopen die er tot nu toe hier in Europa gegeven zijn en ben hierin geïnitieerd.

Aroma Massage & Tibetaanse energetische key’s.   Door te spelen en te combineren met alles wat nu tot mijn beschikking is ( ook met de Polariteits massage tools van mijn praktijk 20 jaar geleden)  kan ik deze krachtige combi  doorgeven aan  vrouwen die de volgende stap in hun leven willen maken. Tijdens dit werk sta ik volledig “aan” en gaat alles stromen. Door de diepe ontspanning fysiek, mentaal en in het energetisch veld wordt de weg vrijgemaakt om uit het quantumveld de inspiratie te ontvangen op jouw eigen unieke pad.

Vanuit het hart.   Ik houd van het leven en omarm al zn uitdagingen, dwars door het drama, de humor, de blijheid, de verbinding met mensen, de verbinding met de natuur en het Universum, de chaos van oude systemen die niet meer werken, de versnelling van het bewustzijn waar we nu inzitten, het pioneerschap die ik vanuit mn hart ervaar.

Bovenal ben ik dankbaar dat ik in de lineaire tijdlijn ben verschoven naar het Grootmoederschap van 5 prachtige bijzondere kleindochters die uit mijn twee geweldige dochters geboren zijn.